Pari synnytti kauniit kaksoset.

Jaqi ja hänen miehensä Kevin Clements toimittivat kaksosensa odotettua aikaisemmin, mutta he syntyivät terveinä ja kauniina. Clementsin perhe toivotti kaksoset Ava Marien ja Leah Rose Clementsin tervetulleiksi vuonna 2010, ja kuten kaikkien vastasyntyneiden vanhempien kanssa, heidän elämänsä muuttuisi radikaalisti. Nuorilla tytöillä on vertaansa vailla oleva kauneus heissä ja äidin avulla heistä on jo tullut ammatillisia malleja. Tässä on kuvia Clementsin kaksosista, jotka valloittivat internetin.
Kaksosten varhainen saapuminen
7. heinäkuuta 2010 Jaqi Clements sai yllätysvierailun vastasyntyntyneillä vauvoillaan Ava Mariella ja Leah Rosella. Kaksoset tulivat neljä ja puoli viikkoa etuajassa, mutta ajan kuluessa Jaqi ymmärsi miksi.
«He tulivat neljä ja puoli viikkoa etuajassa, mutta heidän persoonallisuutensa tunteminen nyt on täysin järkevää, että he ilmestyvät aikaisin, ilmoittamatta ja valmiina ottamaan vastaan mitä tahansa», Jaqi sanoi.clements-twinsTähdet alusta alkaen
Kaksosten syntymän jälkeen ei kestänyt kauan, kun perhe ja muukalaiset huomasivat, kuinka silmiinpistäviä heidän ulkonäkönsä on. Siihen on syynsä, miksi he saavat aina kohteliaisuuksia.
Syntymästään lähtien heidän luonnollinen kauneutensa on kiistaton, heidän ihonsa on sileä, heidän hiuksensa pitävät silkkisen tekstuurin, ja heidän täysin symmetriset kasvonsa saavat heidät näyttämään suoraan lehdestä.facebook-son-68904-68447.jpg